No co o mě
Jmenuji se andrea
Přezdívka Andy´s
Nedávno jsem začala sbírat autogramy .
Miluji zvířátka hlavně svoje činčily , psa ,kočky atd ...
Letos dělám přijímačky na sš , tak to musí výjít .
:D
 

Záhlaví stránek

 

jennifer aniston

Vytvořeno 30.01.2010 17:01:11 | Poslední změna 30.01.2010 17:05:38
věk: 40 let
Povolání: herečka
Rodné jméno: Jennifer Joanna Aniston
Známá jako: Jennifer Aniston Arquette / Jennifer Aniston Pitt
Národnost: americká
Datum narození, místo:
11.2.1969, Sherman Oaks, Kalifornie , USA

Filmografie
Herečka:
2010 Exmanželka za odměnu ..... Nicole Hurly [40]
2008 Až tak moc tě nežere ..... Beth [38]
Láska na druhý pohled ..... Eloise [38]
Management ..... Sue Claussen [38]
Marley a já ..... Jennifer Grogan [38]
2006 Rozchod! ..... Brooke Meyers [36]
Zbožňuju prachy ..... Olivia [36]
2005 Co je šeptem, to je čertem ..... Sarah Huttinger [35]
Hra s nevěrou ..... Lucinda Harris [35]
2003 Božský Bruce ..... Grace Connellyová [33]
Riskni to s Polly ..... Polly Princeová [33]
2001 Friends: The Stuff You've Never Seen [TV film] ..... Sama sebe [31]
Hodná holka ..... Justine Last [31]
Rocker ..... Emily Poule [31]
2000 Metal God [30]
1999 Maléry pana Šikuly ..... Joanna [29]
1998 Objekt mé touhy ..... Nina Borowski [28]
Tenká růžová čára ..... Clove [28]
1997 Perfektní záskok ..... Kate Mosleyová [27]
Sen pro nespavce ..... Debbie [27]
1996 Ona, jedině ona ..... Renee Donati Fitzpatrick [26]
1994 Přátelé [TV seriál] ..... Rachel Greenová [24]
1993 Skřítek ..... Tory Reding [23]
Produkční:
2006 Skrytá identita [36]
Výkonná producentka:
2008 Management [38]
TV pořady:
1993 Noční show Davida Lettermana [TV pořad] [23]
 
Prohlášení o Cookies |
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one